TRACLAB MX-8800+ 20 kg

SKU TL01286 Kategorija Brand:

10 na zalihi

476,00kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Visoko efikasan mikro prah, uklanja organske tvari. koristi se za vozila i strojeve. Visoka koncentracija parfema, vrlo lako se ispere i dobro topi u vodi. Zbog svojih posebnih komponenti pogodna je za gotovo sve tvrdoće vode. Ne ostavlja mrlje na površinama. Koristi se u omjeru 12-15gr./10L.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB MX-8800+ 20 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu