TRACLAB MX-8800 WITHOUT PHOSPHATE 20 kg

SKU FB01275 Kategorija Brand:

Nema na zalihi

450,50kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Ekološki mirsni koncentrirani praškasti proizvod za pranje vozila u samoposlužnim autopraonicama. Velikog je volumena i visoke koncentracije. Također odlično uklanja film na vozilu, daje ugodan miris kod pranja i bogatu pjenu. Koristi se od 12 do maksimalno 15 grama.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB MX-8800 WITHOUT PHOSPHATE 20 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu