WUNDER BAUM CLIP VANILIJA

SKU 100700-VAN Kategorije , Brand:

20 na zalihi

23,74kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

Osvježite svoj auto provjerenim mirisima te svakodnevnu vožnju učinite ugodnijom. Isprobajte popularne mirise dostupne u velikom spektru različitih i zanimljivih mirisa.

Jednostavno postavite Clip miris na retrovizor, na naslon za glavu, ručicu mjenjača ili gdje god želite i uživajte u osvježavajućem mirisu. Važno: Pazite da vanjski sloj u boji ne dođe u dodir s plastičnim i tekstilnim površinama.

Osvježivači zraka
Wunder-Baum proizvedeni su iz pažljivo odabrane palete sastojaka mirisa koje je odobrilo Međunarodno udruženje mirisa (IFRA), švicarsko službeno predstavničko tijelo mirisne industrije širom svijeta. Njegova je glavna svrha osigurati sigurnost mirisnih materijala kroz namjenski znanstveni program koji štiti i potrošača i okoliš.

Prepoznatljiv osvježivač zraka u obliku stabla poznat je pod imenom Wunder-Baum u Europi, ali priča počinje u SAD-u i upravo je odatle osvježivač zraka preuzeo svijet.

Svojom velikom ponudom vrhunskih mirisa i dizajna na jedinstvenom, prepoznatljivom drvetu Wunder-Baum je proizvod koji je postao zaista globalni simbol svježine i vrhunske kvalitete.

Iako borić i dalje uživa u sve većem broju diljem Europe, marka Wunder-Baum također nudi niz različitih proizvoda za miris zraka kako bi udovoljili različitim zahtjevima modernog potrošača za mirisima vrhunske kvalitete.

U 2013. godini predstavljen je Clip – živopisan, suvremen i inovativan osvježivač zraka koji se može koristiti gotovo bilo gdje. Asortiman u bočici vrhunskih mirisa predstavljen je 2015. godine. Tada je 2018. asortimanu dodan i miris u limenci. Napravljena od 50% recikliranog stabla vlakna, svaka limenka dizajnirana je za isporuku dugotrajnog snažnog mirisa.

Wunder-Baum bio je strastven u održavanju izvrsne kvalitete svojih proizvoda. Inzistirao je na strogim postupcima ispitivanja i kontrole kvalitete kako bi se osiguralo da oni dosljedno ispunjavaju ili premašuju njegove visoke standarde u pogledu mirisa, snage i dugovječnosti. Ta posvećenost izvrsnosti i danas je temelj brenda, osiguravajući proizvodnju visokokvalitetnih, dugotrajnih i pristupačnih proizvoda koji pružaju najbolje moguće mirisno iskustvo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WUNDER BAUM CLIP VANILIJA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu