K2 CLAY BAR GLINA ZA LAK 60g

20 na zalihi

6,57

Akcija -25%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 6,57 €.
Trenutna akcija traje do: 22.04.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Kvalitetna glinena smjesa za lako uklanjanje štetnih površinskih onečišćenja, kao što su atmosferska zaprljanja, ostaci smole, ostaci kukaca, industrijski otpad, ptičji izmet i druga tvrdokorna prljavština. Glina je sigurna na svim bojama, kromu, staklu, fiberglasu i plastici. Savršena je za upotrebu prije i između redovnih poslova s voskom.

Upute: Otrgnite komad gline od 10-20 grama i umijesite oblik ravnog diska u ruke. Površinu koju želite tretirati potrebno je prethodno oprati šamponom. Koristite u kombinaciji s glinenim mazivima ili vodom i auto šamponom. Pošpricajte površinu, a zatim klizite glinom po površini da uklonite nečistoće. Ponovno umijesite oblik ravnog diska kada glina skupi pravu količinu nečistoće.

Danas je K2 brend jedan od najpoznatijih u svijetu sa gotovo 1000 proizvoda namijenjenih automobilskim entuzijastima i profesionalnim korisnicima. Ponuda uključuje autokozmetiku i mirise, kao i proizvode za profesionalnu upotrebu u radionici, u salonima za prodaju automobila, autopraonicama ili pak u autolakirnicama.

Facebook

Upit o proizvodu