ABRO KRPA NOVE GENERACIJE 43x68 cm

SKU CH-555 Kategorije , , Brand:

2 na zalihi

64,80kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

ABRO Chamois Cloth – antibakterijska krpa nove generacije izrađena od kože.
Abro krpe nove generacije izrađene od kože, može se upotrebljavati na automobilu ili u domaćinstvu. Premium PVA materijal koji klizi po površini i ne lijepi se. Nova tekstura (izbrazdana šara) sa obje strane sa 30% većom moći upijanja. Bez dlačica – ne ostavlja tragove. Čvrsta i elastična, otporna na većinu kemikalija. Proizvedena po posebnoj antibakterijskoj tehnologiji koja štiti krpu i sprječava nastanak neugodnih mirisa.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Izvadite iz kutije i potopite u toploj vodi. Iscijedite do te mjere da krpa bude vlažna, te koristite krpu na površinama gdje biste inače koristili bilo koju krpu. Možete je čuvati vlažnu u originalnoj kutiji. Temeljito operite krpu tekućim deterdžentom, kako biste izbjegli nastanak neugodnih mirisa. Ne koristiti izbjeljivač.

Abro je američki proizvođač autokozmetike, aditiva, proizvoda za zimske uvjete, raznih čistača i odmašćivača sa tradicijom preko 75 godina.
Ovaj brand nudi sve što je potrebno za sjaj, njegu i održavanje vašeg automobila po pristupačnim cijenama.
Ovdje u ponudi za vaš auto možete pronaći pastu i vosak za poliranje, zaštitno sredstvo za lak, sprej za njegu kože, plastike i vinila, sjajilo za gume, odstranjivač ogrebotina, univerzalna sredstva za čišćenje i još mnogo toga.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ABRO KRPA NOVE GENERACIJE 43×68 cm”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu