MAFRA KRPA MIKROFIBRA 3SHINE 3 kom

SKU 11385 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

48,45kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

3 krpe od mikro vlakana koje se nalaze u pakiranju 3SHINE, namijenjene njezi automobila, su krpe koje zaista otklanjaju sve prisutne nečistoće koje se nalaze u kabini, na staklima ili na karoseriji.

Krpa od mikro vlakana MA-FRA posjeduje upravo svojstva vrlo visoke moći upijanja, svojstvo koje joj pruža struktura koja se sastoji od milijuna tankih vlakana koje djeluju dubinski te uklanjaju molekule prljavštine: u prvoj fazi iste se smanjuju u malene čestice, dok se u drugoj fazi zadržavaju u unutrašnjosti mikro vlakana.
Visoke performanse tehnoloških mikrovlakana ne mogu se usporediti s niti jednim drugim materijalom, jer su vlakna krpa nevjerojatno meka, otporna i posjeduju visoku moć upijanja.
Proizvođač MA-FRA je ostvario cjelovitu ponudu krpa od mikrovlakana koje su osmišljene za različite dijelove vašeg automobila, kako bi zadovoljio potrebe potrošača.
Unutar pakiranja pronaći ćete plavu krpu, crvenu krpu i ljubičastu krpu.
Krpa od mikro vlakana za stakla: Plava krpa, za stakla, otklanja najokorjeliju prljavštinu bez ostavljanja tragova.
Krpa od mikro vlakana za unutrašnjost: Crvena krpa, za unutrašnjost, zadržava prašinu iz dubokih pora instrument ploče
Krpa od mikro vlakana za vanjske dijelove: Ljubičasta krpa, za vanjske dijelove, olakšava odstranjivanje voska i nanesenog sredstva za poliranje.

MA FRA je brend sa širokom paletom proizvoda i 50 godina uspjeha i impresivnog rasta.
Šampone za pranje auta, tekućine za čišćenje unutrašnjosti, sredstva za uklanjanje insekata, kokpit sprejevi, mirisi za vozila, polir paste samo su mali dio asortimana koji MAFRA nudi svojim kupcima.
Sjajno.hr odlučio je ovaj brend uvesti u svoj asortiman zbog kvalitete proizvoda te širokog asortimana proizvoda i velike potrebe tržišta za njihovim proizvodima.
Autokozmetiku ovog proizvođača za sebe mogu naći hobi korisnici i oni koji se profesionalno bave čišćenjem vozila.
Može se pohvaliti sa originalnim idejama i rješenjima predviđajući trendove. Proizvodnja MAFRE temelji se na potpunom poštovanju za okoliš

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAFRA KRPA MIKROFIBRA 3SHINE 3 kom”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu