OVER DANLUX 750 ml PLAK 2R

9 na zalihi

54,17kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

SJAJILO ZA DIJELOVE OD PLASTIKE
Proizvod visoke koncentracije, ugodnog mirisa na silikonskoj osnovi preporučuje se za čišćenje i laštenje jednim potezom površina od plastike, gume, drva i sintetike općenito. Sprječava stvaranje pukotina na površinama od plastike nastalih atmosferskim prilikama i starenja, ostavlja osim toga za sobom jedan tanak nepromočiv zaštitni antistatični sloj koji odgađa nakupljanje prašine.

OSTAVLJA SJAJ I ŠTITI DIJELOVE OD PLASTIKE
Osmišljen na bazi prirodnog voska i silikona s antistatičkim učinkom. Ne zamašćuje, raspršuje prašinu i obavlja postupak pranja, poliranja i zaštite dijelova od plastike, drva i mramora. Idealan je za kontrolne ploče, branike i spojlere.

Tvrtka ATAS Srl je lansirala novu liniju proizvoda OVER koja sadrži proizvode širokog sprektra za održavanje i njegu svakog automobila. Asortiman proizvoda linije OVER posebno se odnosi na održavanje i čišćenje svih vrsta vozila, radionica i proizvodnih pogona. Novu liniju proizvoda karakterizira najviša razina kvalitete proizvoda koja prati ekološke norme.
Riječ je o proizvodima sa istim specifikacijama i istom razine kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Uz to, velika značajka se odnosi na poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OVER DANLUX 750 ml PLAK 2R”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu