OVER DANLUX ZA SJAJ KOKPITA 750 ml PLAK 2R

15 na zalihi

6,04 (45,51kn)

Akcija -35%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 6,04 €/ 45,51 kn.
Cijena za j.m.: 8,05 €/L, 60,65 kn/L.
Trenutna akcija traje do: 03.04.2023 10:00.
Akcija!

Opis

SJAJILO ZA DIJELOVE OD PLASTIKE
Proizvod visoke koncentracije, ugodnog mirisa na silikonskoj osnovi preporučuje se za čišćenje i laštenje jednim potezom površina od plastike, gume, drva i sintetike općenito. Sprječava stvaranje pukotina na površinama od plastike nastalih atmosferskim prilikama i starenja, ostavlja osim toga za sobom jedan tanak nepromočiv zaštitni antistatični sloj koji odgađa nakupljanje prašine.

OSTAVLJA SJAJ I ŠTITI DIJELOVE OD PLASTIKE
Osmišljen na bazi prirodnog voska i silikona s antistatičkim učinkom. Ne zamašćuje, raspršuje prašinu i obavlja postupak pranja, poliranja i zaštite dijelova od plastike, drva i mramora. Idealan je za kontrolne ploče, branike i spojlere.

Tvrtka ATAS Srl je lansirala novu liniju proizvoda OVER koja sadrži proizvode širokog sprektra za održavanje i njegu svakog automobila. Asortiman proizvoda linije OVER posebno se odnosi na održavanje i čišćenje svih vrsta vozila, radionica i proizvodnih pogona. Novu liniju proizvoda karakterizira najviša razina kvalitete proizvoda koja prati ekološke norme.
Riječ je o proizvodima sa istim specifikacijama i istom razine kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Uz to, velika značajka se odnosi na poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OVER DANLUX ZA SJAJ KOKPITA 750 ml PLAK 2R”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu