OVER Dunix 750 ml VINET

SKU OA0290 Kategorije , , Brand:

10 na zalihi

24,83kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

VIŠENAMJENSKI DETERDŽENT
Univerzalni deterdžent namijenjen za sve površine, koje se mogu prati. Snažno odmašćuje, rastvara prljavštinu bilo organskog ili anorganskog podrijetla, obavlja postupak dezinfekcije, ostavlja ugodan miris. Pronalazi ulogu u svakom području, idealan je za unutrašnjost vozila i umjetnu kožu, za odmašćivanje malih metalnih dijelova, kuhinja i filtere napa, podova i linoleuma, namještaja od drva, gume, plastike i površine od laminata te lakirane površine.

Tvrtka ATAS Srl je lansirala novu liniju proizvoda OVER koja sadrži proizvode širokog sprektra za održavanje i njegu svakog automobila. Asortiman proizvoda linije OVER posebno se odnosi na održavanje i čišćenje svih vrsta vozila, radionica i proizvodnih pogona. Novu liniju proizvoda karakterizira najviša razina kvalitete proizvoda koja prati ekološke norme.
Riječ je o proizvodima sa istim specifikacijama i istom razine kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Uz to, velika značajka se odnosi na poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OVER Dunix 750 ml VINET”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu