SONAX FLEXI-BLADE

SKU 417400 Kategorije , Brand:

7 na zalihi

73,72kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX Flexi-blade

Nakon pranja vašeg automobila bilo bi poželjno ga brzo posušiti kako ne bi ostali tragovi kapljica, kamenca ili curaka vode na autu. Najbrži način da osušite svoj auto je SONAX Flexi-blade silikon koji brzo i intenzivno suši vozilo. Vro jednostavan je za korištenje jer prati konture vozila bez mogućnosti ogrebotina.

Dužina: 31 cm

Pakiranje: 1 komad

Prije korištenja silikona za skidanje vode s automobila potrebno ga je oprati s kvalitetnim šamponom za auto. Preporučamo
SONAX šampon s voskom za brzu njegu laka tijekom ručnog pranja automobila. Čisti i štiti sve u jednom. Nečistoća se temeljito rastvara. Sadržan vosak pokriva boje za zaštitu zaštitnim premazom. Pri tome pruža sjaj i očuvanje, postojanost boje. 

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, 
SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes. 

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX FLEXI-BLADE”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu