SONAX MARAMICE ZA ČIŠĆENJE STAKLA

SKU 415000 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

19,40kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX maramice za čišćenje stakla

S vremena na vrijeme trebate dotjerati svoja stakla. Sitne mrlje od otiskak prstiju baš remete savršen pogled na svjet van vašeg vozila. Kako bi vam pogled uvjek bio sjajan i kristalno čist koristite SONAX maramice za čišćenje . Vlažne krpe savršene su za čišćenje vjetrobranskih stakala i ostalih staklenih površina, poput ogledala, zaslona monitora i stakla za naočale. Čisti bez ostavljanja pruga. Idealno za putovanja. Sadržaj pakiranja je 10 vlažnih maramica.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes. 

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX MARAMICE ZA ČIŠĆENJE STAKLA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu