SONAX PROFILINE PREMAZ ZA FAROVE HEADLIGHT COATING 5ml

SKU 276541 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

3,40

Akcija -15%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 3,40 €.
Trenutna akcija traje do: 26.02.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Profiline Headlight Coating je dugotrajna zaštita za plastična prednja svjetla kakva su u gotovo svim vrstama vozila.
Zbog izlaganja suncu i prljavštini, plastika vremenom požuti, postaje zamućena i zahtijeva poliranje. Nakon poliranja, plastika brzo požuti jer više nema UV zaštitnog sloja koji je uklonjen poliranjem. Da bi se to izbjeglo i dugo zaštitili prednja svjetla, Sonax je razvio premaz za prednja svjetla.
Nanosi se vrlo lako, traje izuzetno dugo, a potrošnja proizvoda je vrlo mala. Može se primijeniti i na prednja svjetla koja nisu prethodno polirana, ali su dobro očišćena. Ovaj zaštitini premaz pruža zaštitu od vremenskih vanjskih utjecaja i pranja zbog kojeg farovi blijede. Ovisno o vremenskoj izloženosti, preporuka je jedno nanošenje godišnje, čak i bez prethodnog poliranja. Ukoliko je potrebno prethodno ispolirajte farove sa proizvodom Headlight Polish 276141. Nakon nanošenja ovog zaštitnog premaza ostavite ga da odstoji ili da se stvrdne najmanje 4 sata. Nakon toga, auto možete oprati najranije za tjedan dana.

NAPOMENA: Visoko alkalni proizvodi u autopraonama mogu negativno djelovati na zaštitni premaz. U tom slučaju ako je potrebno, nanesite ga ponovo.
Premaz za prednja svjetla dolazi u pakiranju od 5ml i namijenjen je 1 setu prednjih svjetala i kupuje se po komadu.

Za savršen izgled automobila

U ponudi web trgovine 
sjajno.hr nalazi se linija proizvoda 
SONAX. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.   Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

.

Facebook

Upit o proizvodu