SONAX SET ZA POLIRANJE FAROVA

SKU 405941 Kategorije , Brand:

3 na zalihi

127,07kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Ispucala i požutjela prednja svijetla baš ne krase vaš auto. Nemate vremena za odlazak majstoru koji bi uredio izgled i vratio sjaj vašim farovima. Pokušajte sami sa SONAX setom za poliranje farova. 

Nakon ovog tretmana izgled vaših farova vraća se u prvobitno stanje te svijetla izgledaju sjajno. Obnovite svoje farove sa SONAX setom za poliranje farova. Za ekonomičnu ručnu obnovu žutih i matiranih plastičnih svjetala. U dva jednostavna koraka uklanjaju se žutilo, potamnjeli izgled i sitne ogrebotine prije dugotrajnog zatvaranja obrađenih površina, koje su trajno zaštićene od ponovnog izbjeljivanja. Aplikacija vraća prvobitnu jasnoću prednjih svjetala. Osim lijepog izgleda farova i poboljšanja vrijednosti za cijelo vozilo, poboljšana svjetlosna učinkovitost osigurava veću sigurnost u vožnji kroz mogućnost gledanja i viđenja. Set se može iskoristiti za 2 aplikacije na 2 prednja svjetla.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX SET ZA POLIRANJE FAROVA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu