SONAX PROFILINE SPUŽVA ZA POLIRANJE ZELENA 160 mm

20 na zalihi

13,84 (104,28kn)

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 12,11 €/ 91,24 kn.
Trenutna akcija traje do: 05.06.2023 10:00.
Akcija!

Opis

Sonax Polish Pad zelene boje označava spužvu koja je srednje gradacije i služi za ispravljanje manjih ogrebotina i matiranog laka, te za zaglađivanje površina nakon radova sa grubljim spužvama ili vunama. Spužva je osrednje gustoće i upija dovoljnu količinu paste.

Za savršen izgled automobila

U ponudi web trgovine 
sjajno.hr nalazi se linija proizvoda 
SONAX. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.   Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX PROFILINE SPUŽVA ZA POLIRANJE ZELENA 160 mm”
Facebook

Upit o proizvodu