SONAX XTREME RICH FOAM 1L

SKU 248300 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

106,70kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX Xtreme Pjenasti šampon snažno otapa prljavštinu. Bogata formula aktivne pjene proizvodi gustu, dugotrajnu i intezivnu pjenu. Sadrži PH neutralnu formulaciju koja je osobito blaga na površinama i idealno je prikladna za sve površine koje su tretirane voskom ili nekom drugom zaštitom. Može se koristiti i u kombinaciji s pjenastim pištoljem (visokotlačni čistač), ručnim raspršivačem pjene i kao običan šampon za jednostavno ručno pranje.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME RICH FOAM 1L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu