SONAX XTREME SPREJ ZA GUME 400 ml

SKU 235300 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

14,88

Akcija -15%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 14,88 €.
Trenutna akcija traje do: 26.02.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Želite da gume na vašem autu uvijek izgledaju kao nova. Da bi ostvarili svoju želju SONAX je napravio proizvod za gume koji vašim gumama daje baš željeni izgled novih guma.

SONAX Xtreme Sprej za gume daje dugotrajan, bogat sjaj s izgledom vlažnih guma. Uz redovitu primjenu guma je zaštićena od pucanja, prijevremenog starenja te izbljeđivanja boja. Crni i sjajni izgled trajat će i do nekoliko tjedana. SONAX Xtreme sprej pogodan je za sve vrste guma te je izuzetno jednostavan za nanošenje. Dovoljno je nanijeti tanki sloj te pustiti da djeluje, ne ispirati.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu