MAFRA UNIVERZALNI ČISTAČ HP12 500 ML

SKU 25582 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

49,00kn 46,55kn

10 na zalihi

Akcija -5%
Akcija!

Opis

HP 12 je moćno univerzalno višenamjensko sredstvo za odmašćivanje tvrdokorne nečistoće, dubinsko čišćenje i sigurno je za tretiranje površina jer nema agresivno djelovanje.
Pogodno za sve vrste površina, u domaćinstvu kao i u profesionalnom sektoru, HP 12 se karakterizira svestranošću primjene: to je univerzalno sredstvo za odmašćivanje visoke djelotvornosti kao što mu i samo ime sugerira, omogućavajući Vam riješiti bilo koje pitanje čišćenja u bilo kojoj situaciji i u potpunosti.
Zahvaljujući svojoj aktivnoj formuli, HP 12 osigurava sjajno moćno odmašćujuće djelovanje na najtvrdokornijoj masnoći.
Može se efikasno koristiti na svim površinama, unutar i izvan Vašeg doma.
HP 12 je moćno univerzalno višenamjensko sredstvo za odmašćivanje tvrdokorne nećistoće, dubinsko čišćenje i sigurno je za tretiranje površina jer izbjegava bilo kakvo agresivno djelovanje.

Ovaj proizvod je savršen za čišćenje vozila kao što su motocikli, kamp prikolice i brodovi; alata, vrtnog pribora i pribora za uradi-sam, namještaja i predmeta u domaćinstvu, pa čak i motora. Njegova upotreba je visoko djelotvorna i za profesionalce kao što su servisi i limarske radnje kao i za domaćinstva, urede, garaže ili teretane.

Lako se prepoznaje zbog svoje električne zelene boje, podsjećajući na kameleona. HP 12 je uvijek ekstremno svestran i prilagodljiv kontekstu primjene. Ima miris po limunu s ugodnom, snažnom, ali nikad dosadnom aromom.

HP 12 je odličan saveznik za rješavanje bilo kojeg problema kao što je neočekivana nečistoća, ali je također pogodan i za one koji savjesno biraju sigurnost i kvalitetu kako bi dobili dubinsko čišćenje dok istovremeno čuvaju okoliš. HP 12 ima daleko bolju djelotvornost u usporedbi s bilo kojim drugim sredstvom za odmašćivanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAFRA UNIVERZALNI ČISTAČ HP12 500 ML”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu