SONAX HYBRID WOOL PAD 143 mm

10 na zalihi

234,84kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Sonax Hybrid Wool Pad Dual Action, 143mm je vunena spužva koja pruža učinkovito uklanjanje dubokih ogrebotina. Zbog sastava skraćuje radno vrijeme i održava nisku temperaturu tijekom rada.
Sonax Hybrid Wool Pad Dual Action, 143 mm sadrži inovativnu mješavinu janjećeg krzna i poliestera.

Promjer: 143 mm
Veličina ploče: 125 mm
Sastav: 85% janjeće krzno, 15% poliester

U našoj ponudi možete pronaći SONAX liniju proizvoda za hobi i profi upotrebu. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.
Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.
SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX HYBRID WOOL PAD 143 mm”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu